Tuukka Haavisto

Portfolio

Tervetuloa!

Valmistuin keväällä 2021 mediapalveluiden toteuttajaksi koulutuskuntayhtymä OSAO:lta ja olen toiminut siitä lähtien kevytyrittäjänä.

Vahvuuksiani ovat nettisivujen tekeminen, videokuvaaminen sekä valokuvaus. Minun kauttani onnistuu isot ja pienet projektit aina monikamerakuvauksesta nettisivustojen päivittämiseen!

Edelliseltä ammatiltani olen taksinkuljettaja, joten asiakaspalvelu on minulle tuttua ja pari talvisesonkia Levillä ovat opettaneet minut sopeutumaan tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Tuukka Haavisto

Olen koonnut portfoliooni tekemiäni asiakastöitä, koulutöitä ja vapaa-ajan projekteja.

Portfolioni on jaettu kolmeen osaan korostamaan vahvuuksiani: valokuvaukseen, videotöihin ja nettisivuihin

Palveluita

Käytöstäni löytyy laadukas usean kameran kuvauskalusto videotöihin, valokuvaamiseen ja kauttani onnistuu myös ilmakuvaukset dronella.
Oli kyseessä sitten uusien valokuvien ottaminen Tinderiin, nykyisten nettisivujen päivitys tai tapahtuman videokuvaus & striimaus, niin ota yhteyttä ja aletaan suunnittelemaan sinulle sopivaa pakettia!

Toimin kevytyrittäjänä Ukko.fi laskutuspalvelun kautta

Valokuvaus
Nettisivut
Videotyöt

Valokuvaus

Valokuvaus on aina ollut minulle lähellä sydäntä. Koulun aikana jäin täysin koukkuun valokuvaamiseen kun sain ensimmäisen kerran kunnon järkkärin kouraani ja nykyään harvemmin lähden kotoa ilman, että minulla on kameralaukku mukanani.

Tähän olen kerännyt joitakin suosikkikuviani, joista saa hyvän käsityksen taidoistani

Videot

Videotöissä nautin eniten siitä, kun pääsen käyttämään luovuuttani kunnolla. Vahvuuksiani on kuvauskaluston hyvä tunteminen ja kuvausteknillinen osaamiseni. Minulta onnistuu kaikki aina kuvauksien suunnittelemisesta itse kuvaamiseen ja editointiin. Alta löytyy toteuttamiani mainos-, esittely- ja reissuvideoita, monikamerakuvauksia sekä Taitaja2021 -kilpailun musiikkivideo. 

Tässä on liuta videoita joista olen erityisen ylpeä.

Dronekuvaus

Käytössäni on laadukas ja näppärän kokoinen kuvausdrone jolla onnistuu ottaa näyttäviä kuvia ja videoita yläilmoista. Olen rekisteröitynyt drone-operaattori ja kuulun dronetoimijarekisteriin 

Dronella kuvattu ilmakuva sopii täydellisesti esimerkiksi vaikka nettisivujen taustaksi

Nettisivut

Nettisivujen tekeminen on yksi vahvuuksistani. Sivustoja tehdessä pääsen käyttämään sopivasti luovuutta, esteettistä silmää ja ideoimaan miten asiakkaan viestin saa tuotua parhaiten esille. Sivuja tehdessäni käytän WordPress alustaa sen monipuolisuuden vuoksi, sillä onnistuu kaikenlaisten sivujen tekeminen aina henkilökohtaisesta portfoliosivusta verkkokauppaan asti

Tässä on muutamia tekemiäni sivustoja.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää? Olisiko sinulla tiedossa joku projekti missä voisin olla avuksi?

Laita minulle viestiä niin katsotaan miten voin auttaa!

Laita minulle viestiä